Kurser

Grundkurs i meditation, intuition och andlig utveckling

Kursen innehåller bl a: Lär dig meditera, jordning, rening, fylla på energier, möt din guide och ta emot budskap eller healing, många olika intuitions- och kanaliseringsövningar, aurans energier, chakrafärger och färgers betydelse, möte och kontaktövningar med din andlige ledare. Inga förkunskaper krävs, endast nyfikenhet på mötet med det okända!

För den som vill finns det efter denna kurs möjligheten att vidareutbilda sig till Diplomerad Healer hos mig. Vill du veta mer om detta, hör av dig! Mina uppgifter hittar du under KONTAKT längst upp på sidan.

Kurstider: Lördag och söndag 10.00–16.00. Pris: 1900:- inkl. anmälningsavgiften 600:- vid minst 6 deltagare. Anmälningsavgiften skall betalas i samband med anmälan för att denna skall vara giltig, läs om anmälningsvillkoren under Om/Kontakt. Resterande avgift skall vara betald två veckor innan start om ingen annan överenskommelse finns. Resekostnad kan tillkomma, om jag har kursen på annan ort.

Healingutbildning

Andlig healing (diplomeringskurs)
Utbildningen är i tre steg under ca ett år. Förkunskaper: Grundutbildning i meditation, intuition och andlig utveckling, eller motsvarande.

Det här är en kurs där vi kommer att jobba både teoretiskt och praktiskt. Den innehåller bl a färgerna och hur de påverkar oss, chakrana: var de finns på kroppen, hur de arbetar, hur vi kan jobba med dem och balansera dem på olika sätt, vi lär oss mer om kroppen och dess organ, vi diskuterar hur det kommer sig att healingen fungerar, vad innebär kvacksalverilagen och framför allt skall vi ha kul och öva, öva, öva!

Vi pratar etik och moral, ni får lära er polaritetshealing och auran med de olika eteriska kropparna. Ni kommer att ha en hel del eget arbete i tiden mellan stegen.

Healingen ni får lära er kallas andlig healing, dvs ni jobbar bara som ett redskap för energier utifrån. Då använder ni aldrig er egen energi, den kan ni behöva till annat! 🙂

Kurstider: Lördag och söndag 10.00–16.00. Pris: 2 200:- per steg inkl. anmälningsavgiften på 600 kr, vid minst 6 anmälda. Anmälningsavgiften skall betalas i samband med anmälan för att denna skall vara giltig, läs om anmälningsvillkoren under Om/Kontakt. Resterande avgift skall vara betald två veckor innan start om ingen annan överenskommelse finns. Resekostnad kan tillkomma, om jag har kursen på annan ort.

För att få diplom måste alla tre steg genomföras, inkl teoretiskt och praktiskt prov.

Naturen talar till dig, steg 1

Gå ut och lyssna på vad naturen och småfolken har att berätta för dig om dig själv, bättre lärare kan vi inte få! 

”Tallen sa till mig: Håll landskapen öppna! Då ser vi (skogen och skogsväsen) mer och ni ser oss. Vi vill ha mer kontakt. Ta ut människor i naturen, det är en del i ditt jobb. Som jag (tallen) är omgiven av enarna, så är även ni omgivna i skogen. Ni är aldrig ensamma! Ta emot vår hjälp. Tack.”

Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv från naturen och dess speglingar. Vill du också lära dig kommunicera så och möta dig själv både andligt och personligt med naturen som vägvisare, så är detta rätt kurs för dig!

Jag kan lova att detta blir både några spännande och lite tuffa dagar!

Den här kursen består av tre steg som alla har var sitt tema. Här på steg 1 får du påbörja resan med att fördjupa kontakten med dig själv. Här ska du börja skala av lagren av de roller som du fått genom åren så att du sen kan hitta tillbaka till den du är och vill vara och återigen kommer i kontakt med den urgamla visdom som vi alla bär inom oss. Vi tar hjälp av

• meditationer
• trumresor
• kraftdjuren
• utesittningar
• guidade resor
• Moder Jord-stampen
• samt spännande och roliga övningar där du bl a får möta de olika elementen och låter de spegla det du behöver se för att kunna växa som människa, både andligt och personligt!

Kurstider: Fredag kl. 18.00 till -söndag kl 15.00. Pris: 2400:- varav 600 kr i anmälningsavgift, inkl fika, mat och övernattning i tipin, vid minst 6 anmälda. Anmälningsavgiften skall betalas i samband med anmälan för att denna skall vara giltig, läs om anmälningsvillkoren under Om/Kontakt. Resterande avgift skall vara betald två veckor innan start om ingen annan överenskommelse finns.

Trumbyggarkurs

Under 2 dagar lägger vi både själ och hjärta i byggandet av era egna trummor.
Vi använder oss av renskinn och en trumram i trä. Du får också göra en egen trumpinne. Vi kommer att varva trumbyggandet med ceremonier, meditationer och trumresor. Du får också lära dig hur du använder trumman för healing.

Pris: 4000:- inkl. anmälningsavgiften 1500:- vid minst 6 deltagare, läs om anmälningsvillkoren under Om/Kontakt. I priset ingår fika samt material till trumma och trumpinne. Övernattning går att ordna för en mindre kostnad. Resekostnad kan tillkomma om jag har kursen på annan ort.