Om/Kontakt

HEJ, DET ÄR JAG SOM ÄR ÅSA.
Jag har arbetat med människor i många år nu, det börjar närma sig 30 år faktiskt.

Genom åren har många människor fått hjälp genom någon eller några av mina behandlingar eller kurser. Det är nog de resultaten och en ödmjuk inställning till att synliggöra varje människas unika inneboende möjligheter som får mig att ständigt vilja utvecklas i mitt yrke.
Jag är bl a diplomerad massör inom flera inriktningar, certifierad mindfulness- och ACC coach, internationellt certifierad healer och har även vandrat den shamanska vägen under många år.

Ända sen jag var liten har jag kunnat se och kommunicera med det vi kallar för andevärlden och med naturväsen. Jag har också fått en förmåga att kunna förnimma och känna in det energifält vi omges av. Det hjälper mig att förstå mina kursdeltagare och klienter och jag kan därför lättare hjälpa dem med de utmaningar de står inför.

Här i mitt företag erbjuder jag behandlingar, kurser, coaching och retreater för att jobba med stressproblematik samt andlig- och personlig utveckling.

Till min hjälp har jag även min främsta lärare: Moder Jord. Naturen är en fantastisk spegling att jobba med och hjälper mig alltid att lösa mina problem när jag ber om det. Till min stora glädje har ju även vetenskapen nu kunnat konstatera att naturen har en stor friskvårdande effekt på många plan.

Jag finns i Mora och Orsa men har även verksamhet på andra orter i Sverige.

Välkommen till mig!
Åsa

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG
Har du frågor och funderingar om bokningar eller våra kurser, skicka ett mail till info@inrekraft.org eller ring/sms:a på telefon: 070–263 98 28 vardagar mellan kl. 10.00-16.00.

ANMÄLAN OCH ANMÄLNINGSVILLKOR
Du anmäler dig till kurser och bokar behandlingar genom att gå in på länken ovan Boka Tid eller klicka här: Boka Tid.
Där får du ett bekräftelsemail med information om hur betalningen går till.

Alla kurser och cirklar har en anmälningsavgift. Så snart du har betalat in den är du anmäld och har en plats på kursen. Denna är INTE återbetalningsbar om du avbokar dig från kursen utan läkarintyg. Resterande avgift skall vara betald två veckor innan start om ingen annan överenskommelse finns.

Om InreKraft däremot måste ställa in kursen, betalas alla pengar tillbaka.

 

Varma hälsningar,
Åsa Bergman.

    Vill du ha vårt nyhetsbrev? Genom att klicka på Skicka, efter att ha fyllt i formuläret ovan, godkänner du att vi sparar dina uppgifter enl PUL.