KÄLLAN

”Den finns där inom mig. Källan. Kunskapens källa. Stilla väntar den på att jag ska söka mig inåt efter svaren på mina frågor. Och då är den redo, när jag är det.”

Det här är vår första bok med budskap från naturen. Genom vår resa inom shamanismen fick vi möta oss själva på så många olika plan, Ingalill och jag. Under de åren fick vi till oss många budskap som hjälpte oss i vår egen utveckling, både andligt och personligt. Och medan jag fick orden så fick Ingalill bilderna. Och sakta växte den fram, KÄLLAN, den lilla boken med de stora budskapen. 

De korta, kanaliserade budskapen med de talande bilderna från naturen hjälper oss att se vad vi behöver fokusera på för dagen. Eller när du stöter på ett problem som du inte vet hur du ska lösa, så blunda en stund med boken mellan dina händer och slå sen upp en sida och läs där blicken hamnar!

Boken, som består av 100 sidor i A5-format, köper du direkt genom oss för 200 kr plus frakt. Skicka då ett meddelande här på Kontakt. Du kan också söka den på näthandlarnas sidor, ISBN numret är 9789151958682.  Vill du själv bli återförsäljare, kontakta oss med en förfrågan.

Avslutningsvis vill vi rikta ett stort, varmt och kärleksfullt tack till vår lärare, vägledare och vän; Prem Pravesha, som hela tiden trott på oss, stöttat oss och hjälpt oss framåt i vårt arbete!

/Åsa