Samtal / Behandlingar

VÄGLEDNING – Mindfulness coaching

Jag arbetar med individuella samtal med ett coachande förhållningssätt. Det betyder att individens mål och intressen står i centrum samt att individen själv har alla svar på sina utmaningar inom sig. Här får klienten de verktyg som behövs för att dels hitta sina svar, dels våga ta de nödvändiga stegen mot önskad förändring. Jag är certifierad Mindfulness- och ACC coach.

Pris: 750 kr för ca en timme.

VÄGLEDNING – LivsViktiga Samtal 

COACHANDE SAMTAL OCH KANALISERAD RÅDGIVNING/SITTNING
-med eller utan tarotkort-

Vi har väl alla kommit till en punkt i livet när vi står helt handfallna och inte förstår vad livet vill med oss. Då kan det vara skönt att få prata med någon som står helt utanför problemen och inte har några känslomässiga bindningar till det som sker.

SÅ BOKA EN TID, för egentid, med mig som kompass och vägvisare. Oftast sitter vi inne i min lokal men är det bra väder så kanske vi går ut i naturen för att få extra hjälp och kraft att se det som behöver ses!

Pris: 750 kr för ca en timme.

SHAMANSK BEHANDLING

Under en shamansk behandling använder jag mig av det som andevärlden visar mig. Det kan vara information från dem som vi reder ut under ett samtal, det kan vara healing eller massage eller så skall trumman användas. Ibland vill våra hjälpare på andra sidan att jag använder örter, kristaller eller drar ett kort för att få extra hjälp. Ofta gör vi en inre resa tillsammans för att se på vad det är som blockerar dina energier.

Denna behandling är en andlig upplevelse på flera plan och det är svårt att beskriva här med ord hur den shamanska behandlingen går till eftersom det är så olika från person till person. Jag kan bara säga att det är en mycket djupgående behandling där jag hela tiden är i nära kontakt med våra guider och hjälpare för att kunna jobba med det som är det viktigaste för dig som klient. Och det är inte alltid det som DU kanske tror är det viktigaste!

Pris: 1200 kr för ca 1,5 timme.

HEALING – KROPPSBALANSERING

Vår kropp är ju helt fantastisk på att läka sig själv när det blivit någon obalans i kroppen. På mitt sätt att betrakta vårt fysiska jag, måste vi få kroppen att slappna av för att någon läkning skall ske. Vi lever i en sån stressad värld där vi går på högvarv mest hela tiden, för att räcka till.

Healingen ger kroppen en möjlighet att slappna av. Mitt sätt att arbeta med obalanserna är att känna in var dessa obalanser sitter och så tillföra energi så att kroppen själv kan läka sina skador. Jag jobbar med något som kallas andlig healing, dvs jag använder aldrig min egen energi för att hela. Jag är internationellt certifierad healer, utbildad av Iris Hall.

Jag har jobbat med healing i många år nu och har så många bra berättelser från människor som blivit av med sin värk eller kommit i kontakt med sin inre kraft och hittat svar på livsfrågor, tack vare den här behandlingen. Så välkommen att boka en tid du med!

Pris: 800 kr för ca en timme.

TRUMRESOR

Enskilt eller i grupp guidar jag Dig in i en ny värld, där du får möta ditt kraftdjur, din guide eller någon annan från andevärlden. En trumresa kan hjälpa dig att få svar på en speciell fråga, ge healing, hjälpa till att hämta hem energi och kraft eller hämta hem en del av dig själv som varit på villovägar.

Trumman är ett av de äldsta sätten att resa på. På en andlig nivå så är också trummans rytm ett sätt att prata med jorden, naturen, vinden och oss själva. Trumman har liv, rörelse och en egen själ. Trummans ljud är i allra högsta grad levande. Den låter olika för olika människor och eftersom mina trummor består av ”levande” skinn från bl a ren, så ändrar den också ljud utifrån vilket väder det är. Rytmen varierar utifrån syftet med resan och jag kan aldrig på förhand bestämma hur jag ska spela.

Under en sådan här kväll för en grupp gör vi ca 3 trumresor tillsammans, litegrann beroende på erfarenheten hos gruppen. Vi tolkar våra upplevelser tillsammans i gruppen och tittar på djurens betydelse, dess ”medicin”. Om det finns tid för det så använder vi oss också av änglakort för att få lite mer vägledning om kvällen.

Pris för enskild resa: 750 kr Pris för grupp vid minst 6 pers: 300 kr per person. 
Reseersättning kan tillkomma.